HandenInBalans.com

Fibromyalgie

Massage Handen is de plek voor Fibromyalgiein Den Haag en omgeving

Wat is Fibromyalgie?

Fibromyalgie is een vorm van reuma die de spieren en het bindweefsel treft:
‘fibro-my-algie‘ betekent ‘vezel-spier-pijn’.
Veel mensen met fibromyalgie ervaren chronische spierpijn en -stijfheid.

Massage Den Haag Massagepraktijk Handen

Hoe werkt Fibromyalgie?

Je heb 2 soorten massage: Pijnbestrijding en slaapopwekkende massage

Aanraking is voor mensen met fibromyalgie al snel pijnlijk. Daarom worden er in deze massage speciale, zachte massagetechnieken gebruikt die de pijn juist tegengaan. Ook kan cupping worden ingezet om het bindweefsel los te maken en de doorbloeding te activeren.

Met slaapopwekkende massage worden door herhaling van lange strijkingen over het lichaam, je lichaam zo in rustr gebracht dat je een diepere ontspanning beleefd en daardoor beter en langer kan slapen.

Wat doet Fibromyalgie?

Het voornaamste doel van de Fibromyalgiemassage is het laten ervaren van een diepe ontspanning: voor velen die kampen met chronische pijnklachten geen overbodige luxe. De massage brengt bovendien allerlei positieve effecten in het lichaam teweeg, die bijdragen aan een betere kwaliteit van leven. Zo kan het de pijnervaring verzachten, het stressniveau doen dalen en het algehele gevoel van welzijn verhogen.

Voor wie is het geschikt?

Een regelmatige afspraak voor een Fibromyalgiemassage kan uitstekend worden ingepast in de lange termijn behandeling van fibromyalgie. Uw masseur kan u indien gewenst adviezen meegeven over heilzame voeding en een gezonde manier van bewegen bij fibromyalgie.

Prijslijst Fibromyalgie

Voor 1 behandeling:
30 min = € 30.00
60 min = € 55.00
Voor een lange termijn behandelingen bespreken we dit tijdens het vervolg gesprek.

Scroll naar boven
WhatsApp whatsapp