HandenInBalans.com

Holistische Massage

Massage Handen is de plek voor een Holistische Massage in Den Haag en omgeving

Pulsing

Deze behandelmethode is gebaseerd op het idee dat ritmische schommelende bewegingen de hartslag van een foetus nabootsen, van tussen de 120 en 160 slagen per minuut. Deze bewegingen stimuleren het zenuwstelsel om te ontspannen. Een andere belangrijke instelling bij deze behandeling is het feit dat de mens voor het grootste gedeelte uit water bestaat. De schommelingen verspreiden zich zo gemakkelijk en diep door het hele lichaam. 

Massage Den Haag Massagepraktijk Handen

Tijdens een sessie breng ik het lichaam van mijn gast via een onafgebroken stroom van wiegende, rollende en pulserende technieken in beweging. Zowel spierspanningen als psychische spanningen komen hierdoor los.

De manier waarop ik pulsing geeft, zorgt ervoor dat er een sfeer van veiligheid en geborgenheid wordt gecreëerd. Het brengt mijn gast terug naar de lichamelijke ervaringen in de beschermende moederschoot. Dit helpt enorm om spanningen los te laten. Sommige gasten hebben moeite om zichzelf echt over te geven aan de massage. Ze profiteren hierdoor niet optimaal van de voordelen van de massage. In dat geval kan ik d.m.v. een pulsing sessie een goed alternatief zijn. U dient er wel rekening mee moet houden dat door deze sessie intense emoties vrij kunnen komen. Dat kan zowel verdriet en woede zijn, maar ook juist plezier. Gasten raken weer vanuit hun hoofd in hun lijf. Holistic pulsing is daarom voor veel mensen een (her)ontdekkingstocht in zichzelf.
Alle emoties mogen er zijn en verdring het niet, dat levert nog meer spanningen op. Geef ze de ruimte omarm ze en koester ze, alleen zo kan je ze verwerken.
Ik sta voor veiligheid en geborgenheid, alles wat er in mijn wereld gebeurd blijft daar alle emoties zijn veilig bij mij.

Prijslijst Holistische Massage

30 min behandeling = € 30,–
Combinatie behandeling 60 minuten = € 55,-
Pulsen/polariteit massage/chakra legging(handen of edelstenen)
Combinatie behandeling 90 minuten + € 85,–
60/70 min Chakra massage-20/30 min Pulsen/polariteit massage.

Scroll naar boven
WhatsApp whatsapp