HandenInBalans.com

Hooikoorts behandelingen

Massage Handen is de plek voor Hooikoorts Behandelingen in Den Haag en omgeving

Wat is hooitkoorts?

Hooikoorts is een allergie voor stuifmeel van grassen of bomen. U niest veel, heeft een verstopte neus, jeukende of tranende ogen, u heeft het benauwd en bent moe. Een neusspray of medicijnen tegen allergie kunnen helpen. Ook een neusspray met een ontstekingsremmer kan helpen. Hou de ramen dicht op zonnige dagen met veel wind. Draag buiten een zonnebril. Houdt u veel klachten? Dan kunt u soms immuun-therapie proberen.

Massage Den Haag Massagepraktijk Handen

Medical taping

Bovenstaand is wat het altijd is geweest. Tegenwoordig weten we beter of pillen, wegduiken en de mooiste periode van het jaar binnen zitten. Of ga de uitdaging aan. De verklaring van de werking lijkt vooral te zitten in de kalmerende werking die de tape heeft op ons bindweefsel, zenuwstelsel en allergisch reactiemechanisme.

Prijslijst Hooitkoorts behandelingen

Behandeling 1 voor 30 minuten = € 30,–
Behandeling 2 voor 30 minuten = € 30,–
Combinatie behandeling 1 en 2 binnen een week na elkaar = € 50,–

Een behandeling tegen hooikoorts bij Massage Praktijk Handen is als volgt

Je krijgt eerst een lichte massage van je schouders/bovenrug daarna ga ik je tapen en wil ik je graag een week later weer zien. Behandeling 2 is hetzelfde alleen als na 5 dagen de tape eraf gaat hoef je voorlopig niet meer terug te komen. De behandeling kan helpen bij de meeste mensen gebeurt het ook. Maar niet altijd.

Scroll naar boven
WhatsApp whatsapp