HandenInBalans.com

Klachtenbehandelingen

Massage Handen is de plek voor een Deel Massage in Den Haag en omgeving

Wat zijn klachtenbehandelingen?

Een ruim begrip klachtenbehandeling. Maar het is heel simpel, heb je een klacht “Lichamelijk en/of mind” ben je bij mij aan het juiste adres.

Ik luister naar je en hoor je, samen gaan we daarna aan de slag. De eerste sessie zal zijn om te bekijken waar de pijn zit, maar zeker ook waar de pijn vandaan komt. Ik behandel niet om de oppervlakkige pijn en/of klacht te bestrijden mijn behandeling gaat verder om de oorzaak te vinden en die weg te nemen. Dit uiteraard in een ontspannen sfeer, warmte, muziek en de kracht van Boeddha.

Massage Den Haag Massagepraktijk Handen

Het niet in balans zijn met je Mind & Body

Dat je body wel dingen wil doen zoals sporten, uitgaan, werken of boodschappen doen of iets anders. Maar je mind zegt nee geen zin geen motivatie. Of natuurlijk anders om Je kan er mee door blijven lopen natuurlijk, maar is dat verstandig, nee denk het niet. Uiteindelijk loopt het meestal uit in depressie, burn-out of nog erger.

De behandeling is als volgt. (uiteraard bestaat er geen standaard behandeling) Daarom ga ik samen met jou een behandeling op maat maken. Die kan bestaan uit meditatie, ademhaling oefeningen, chakra massage, pulsing massage, ijsbad, Gebruik van edelstenen of gewoon een goed gesprek met een bakje thee

Prijslijst Klachtenbehandelingen

Klachten behandeling: 45 min (Inclusief voorgesprek) voor € 35,– Bij elk half uur erbij wordt € 20, euro erbij gerekend Boek je 6 behandelingen betaal je er 5
Scroll naar boven
WhatsApp whatsapp