HandenInBalans.com

Rug, Nek, Schouder Massage

Massage Handen is de plek voor een Rug, Nek, Schouder Massage in Den Haag en omgeving

Rug Schouders en nek massage

De stress, drukte van alledag slaat bij 9 van de 10 mensen op de schouderpartij, Daarbij is meestal de Monnikskap spier de boos doener. “zie kader hieronder”Ik behandel de spieren d.m.v. bindweefsel massage en stevige sportmassage technieken. Ook kijk ik naar de houding en geef tips en oefeningen mee indien gewenst. Tevens kan ik eventueel ook corrigerende tape aanbrengen zodat je wel de juiste houding gaat aannemen.
Massage Den Haag Massagepraktijk Handen

De M Trapezius (Monnikap spier)

Deze spier is constant in beweging, zelf de kleinste veranderingen zoals lopen met opgetrokken schouders of een veranderende slaaphouding kunnen tot overbelasting leiden. Een overbelaste Trapezius zorgt vaak voor een een verhoogde spierspanning met spierknopen. Dit wordt meestal ervaren als een pijnlijke of stijve nek, of drukkend gevoel op de midden-, of boven rug of zeurende spierpijn net boven het schouderblad. De hoofdpijn die men ervaart komt meestal ook daarvandaan omdat de Trapezius direct wordt aangestuurd door de 11de hersenzenuw.

Een technische verhaal maar waar het er op aankomt is dat de pijn zeer vervelend is, en eigenlijk alles gaat beheersen. Dus kom op tijd uiteindelijk ben je er eerder vanaf, loop en beweeg je makkelijker en zijn de kosten ook nog beheersbaar.

Prijslijst Rug, Nek, Schouder massage

30 min = € 35.00
Scroll naar boven
WhatsApp whatsapp