HandenInBalans.com

Triggerpoint Therapie

Massage Handen is de plek voor een Triggerpoint Therapie in Den Haag en omgeving

Wat is Triggerpoint Therapie?

Triggerpoint therapie (Myofascial) is een therapie waarmee microverkrampingen binnen de spieren kunnen worden weggehaald. Door druk uit te oefenen op deze triggerpoints vindt er ontspanning plaats binnen de spier, waarna zuurstof en voedingsstoffen weer toegang hebben binnen de spiervezels.

Massage Den Haag Massagepraktijk Handen

De vinger op de zere plek leggen

Dat is niet altijd zo gemakkelijk. Triggerpoints zijn pijnlijke contracties in spieren; kleine spierknoopjes kunnen voor veel klachten zorgen. Het probleem met triggerpoints is dat ze vaak op een andere plek liggen, dan waar de klachten zich voordoen. Weinig artsen zijn zich bewust van dit probleem. Triggerpoints zorgen voor voortdurende spanning of verzwakking, die door kan werken op pezen of aanhechtingspunten. Vervolgens kunnen de klachten zich uitbreiden naar de gewrichten. Het doel van triggerpoint massage is om de bron van de klacht te achterhalen en te behandelen.

Aardig gevonden willen worden

Bij Massage Praktijk Handen geld dit niet, bij mij geldt alleen jij. Zodra we de deur open doen van de praktijk waan je je n een andere wereld, een wereld waar jij jezelf mag zijn met al je pijn, emoties en worstelingen. Een plek waar we gaan werken aan je fysieke herstel maar waar we de mentale aspecten absoluut niet vergeten. Ik probeer je met raad en daad bij te staan en waar nodig voorzie van adviezen.

Prijslijst Triggerpoint Therapie

30 minuten behandeling = € 30,– 60 minuten behandeling = € 60,–
Scroll naar boven
WhatsApp whatsapp